Un strop de statistică

There are lies, damned lies, and then there are statististics.

  • Azi Ieri (cât urăsc chestia asta, când m-am trezit ultima oară era 6, deci până mă culc e şase! Am zis!) s-au făcut 50 de ani de la accidentul aerian de la Munchen. Pe scurt, o echipă foarte tânără şi foarte talentată a lui Manchester United a murit atunci când avionul s-a prăbuşit la decolare. S-au ţinut momente de reculegere la meciurile internaţionale jucate în Regat şi a avut loc o ceremonie la Old Trafford.
  • Trecând la statistici mai vesele/neutre, în ultima perioadă de transferuri în fotbalul englez s-a cheltuit cât în Franţa, Spania, Germania şi Italia la un loc.
  • În anul 2007, din Brazilia au plecat în Europa peste 1000 de fotbalişti. Vorba cui a zis-o, ca să vă faceţi o idee despre enormitatea numărului, gândiţi-vă că e ca şi cum 20 de echipe ar fi plecat cu totul din campionatul brazilian. Şi mai mult de atât, ăştia 1000 de fotbalişti, prin transferurile lor, au adus în jur de 4% din PIB-ul Braziliei!
  • Cel mai mare creion din lume are 23 de metri şi se află acum la St.Louis. A fost construit în onoarea unui filozof indian. De unde până unde? Dunno.
  • Sunt unic. Bineînţeles că se ştia asta, dar acum avem şi confirmarea: clasificarea drojdieră, care la rubrica „un strop de statistică” (sesizaţi influenţa), împarte lumea în poezie, proză, eu şi domnul Ruxandu, care a făcut ceva care poate fi orice.
  • E târziu. Noapte bună!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s