Sportul Studenţesc – Dinamo II 1-1

Egalul nu ne ajută. Cred că nici pe ei. Acum că şansele de promovare sunt pur fictive, poate putem să ne concentrăm pe a o lua de la zero şi a deveni o echipă? Şi să aducem înapoi psihologul ăla? Pleeaaasee?

Din motive obiective, exterioare, antipatice şi alte epitete am putut vedea doar prima repriză, la faţa locului, în Regie. Deci am avut parte de jumătatea plină a paharului. A fost o repriză relativ plăcută, deşi jocul era destul de incoerent şi fazele efective de poartă puteau fi mai multe. Dar s-a jucat un fotbal OK, ofensiv. Destul de echilibrat, dar eu o să spun că meritam golul după cum s-a jucat, deşi nu sunt tocmai imparţial.

Noi aveam fazele de atac mai… elaborate, să zicem, deşi e mai mult spus. Pasam mai mult, uneori exasperant, şi uneori părea că nimeni nu vrea să-şi ia răspunderea şutului. Şi când venea se ducea în plopi. Bine că am dat gol, pentru că nu obişnuiam atunci când începutul consta în ratări de genul ăsta.

De partea cealaltă, ei aveau nişte contraatacuri foarte tăioase, făcute din câteva pase, care mă făceau să mă întreb pe unde a dispărut apărarea noastră. Din fericire, mereu la pasa decisivă apărea cineva care să ne salveze. De remarcat Sorin Popescu, care a dat ceva siguranţă apărării, deşi a avut câteva situaţii când putea să prindă mingea în loc să o degajeze afară.

La pauză, 1-0 pentru noi, după golul lui Postolache, un şut de pe la 10 metri, diagonal.

Din ce înţeleg din relatarea de pe forum, repriza a doua a început cu o ratare enormă a lui Ciobi şi destul de repede după a venit golul lui Dinamo, urmat de o repriză întreagă de joc incoerent din partea noastră. Cădere psihică. Iar. Când s-or opri?

1-1, scor final. Săptămâna viitoare, deplasare la Otopeni. Şi încă ceva. Te-ai uitat careva la repriza a doa pentru mine? Dacă da, deşi slabe şanse, bagă un comentariu.

Haide Sportul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s