Bilanţul alegerilor (everybody’s doing it)

24 de doamne au fost alese în funcţia de primar. Ştii, într-una din zilele astea tot va trebui să încerci şi cu o femeie. Nu Anca Barbu, care, apropo, înţeleg că a cam fost făcută pilaf. Anyway, grijă că e înarmată şi periculoasă. Ah, ce-o să ne facem până în septembrie, la următoarea campanie, probabil la fel de inteligentă ca asta?

În al 14-lea rând, scorul lui Negoiţă, deşi de aşteptat, mă cam sperie. Bine, n-am ajuns încă la procente demne de Cuba sau de Irak pe vremea spânzuratului, dar nici mult nu mai avem. Data viitoare nu-l votez, că prea se umflă tărâţa-n el.

Interesant faptul că Piedone a fost pe primul loc la ei acolo-n cartier. Pe de o parte omul e de admirat pentru că a reuşit să adopte porecla Piedone şi s-o transforme din ceva peiorativ într-o chestie pozitivă, care să-l facă să pară mai simpatic. Pe de altă parte, e de neadmirat pentru orice altceva. Iar conservatorilor le stă bine cu doar 2 primari în ţară. Pe această cale, călduroase salutări celor care nu l-au votat pe Gâf-Deac. Aş fi vrut să fiu alături de voi în non-acţiunea asta, fraţilor, dar geografia Bucureştiului m-a împiedicat din nou.

Omul lui Jiji a fost pe 3 la 2. Grmpfh.

3 primari independenţi. Respect! Pe de altă parte, pariu că mâine la prânz nici unul din ei nu va mai fi independent?

Uniunea Democratică a Ucrainenilor din România a avut 13 voturi. Salutări celor 13 ucrainieni din România.

56.66% prezenţă la vot, mult pe lângă ce aşteptam.

A mai rămas să alegem între Blaga, PDL, şi Oprescu, independent, care probabil că la 3 secunde de la finalul campaniei va fi reprimit în PSD, vezi schema lui Vanghelie de la ultimele alegeri. Zice bine Cip, Blaga are planuri concrete, e stufos, are şi termene de finalizare, nu că o să facă ceva din ce scrie acolo, dar măcar are o platformă solidă sau whatever you want to call it. De cealaltă parte, Oprescu are ca principal argument „Pe mine mă cheamă Sorin Oprescu. Mă ştiţi voi, de la TV..” la care mai plusează cu câte o autostradă suprasupraterană. Dar dom’doctor îmi pare mai de încredere ca persoană, în timp ce pe faţa lui Blaga se văd prea clar sedimentele de ciolane şi şpăguline depuse în timp. On the other hand, Oprescu a candidat de  vreo 420 de ori, adică de 420 de ori mai mult decât adversarul lui, ceea ce îi dă o aură de loser. O să mă mai gândesc, ceea ce vă recomand şi vouă.

Hai, destulă politică pentru azi. Voie bună!

Anunțuri

Un răspuns la „Bilanţul alegerilor (everybody’s doing it)

  1. imi place chestia aia rosie de deasupra paginii…si asta imi aduce aminte de cand ies la terasa, adica bodega, si ma uit la cer si intreb de ce-i tavanul rosu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s