Nostalgii la sfârşit de liceu

Cine o să-mi mai zică mie nesuferit şi o să mai analizeze proprietăţile matematice ale numerelor pe care le spun la nimereală şi o să mai fie lângă mine când îmi uit restul la merdenele? Spune-mi că tot tu.

Cine o să mă mai aştepte cât plec în expediţie să arunc un cocoloş şi o să mai cânte You’ll Never Walk Alone cu mine după ce ne-a bătut Chiajna cu 5-0? (bine, patru, dar noi credeam că au fost cinci) Spune-mi că tot tu.

Cu cine o să mă mai cert sau fiu de acord, ce-om face noi acolo, că nu mi-e clar, despre raţional vs. emoţional, existenţă vs. inexistenţă, axiome vs. minuni derivate, absolut vs. relativ, apărarea Rapidului la Nurnberg, şi Florin Sandu? Cu siguranţă tot cu tine, că doar n-am terminat discuţia aia. Poate că nici n-am început-o.

Cu cine o să mai cânt eu împreună, atât de prost că se sting felinarele din parc? Spuneţi-mi că tot cu voi.

Cine o să-mi mai amintească mie zilnic despre Mărgăritescu, Pulhac, Torrrrrrrje şi (malheureusement) Borcea? Spne-mi că tot tu.

Cine o să mai ţopăie pe toţi pereţii, să mă facă varză şi să mă dezamăgească atunci când nu-i cade netul? Spune-mi că tot tu. (Simt că am fost cam zgârcit la faza asta, dar pe de altă parte ai inventat cel mai tare cuvânt din limba română)

Cui o să-i mai zic eu cuvinte gen castor, aşijderea şi aidoma? Spune-mi că tot ţie. PS: Cred că în ăştia patru ani eşti singura persoană care m-a nimerit direct în faţă la fotbal. I guess it would have been a good wake up call, but it didn’t really work. Try harder next time!

Cine o să-mi mai zică de o mie de ori pe zi că îi e foame şi o să mă întrebe dacă vin la acţiune? Spune-mi că tot tu.

Cine o să-mi mai facă mie poze în timp ce fac poze în cele mai dubioase unghiuri şi să mă pozeze de nşpe ori cât mă lupt cu o bandă police line do not cross pentru că a vrut umflatu ăla? Spune-mi că tot tu. Ştiu, statistic vorbind s-a întâmplat o dată. We should do that more often.

Cine o să-mi mai ceară să dau la o parte o bandă police line do not cross pentru că are chef să facă o poză cu un tufiş? Spune-mi că tot tu.

Fraţilor, cred că nu v-am zis-o până acum, probabil pentru că mă bazam pe faptul că o ştiţi deja. Sunteţi cei mai tari!

Sper că n-am uitat pe nimeni. În caz că da, faceţi o reclamaţie şi îmi torn o basculantă cu cenuşă în cap, după care dau 1000 de beri/ciocolate.

Voie bună!

Reclame

16 răspunsuri la „Nostalgii la sfârşit de liceu

 1. Şi pt că nu e suficient să stai nostalgic, m-am gândit să dau drumul bulgărelui de zăpadă la vale. Duminică de duminică, voi posta aici câte o amintire din liceu.

  Voi incepe cu cineva omis pe nedrept din lista de mai sus, cineva care va aprecia categoric cele 1000 de beri şi ciocolate (dacă voiai „sau” exclusiv, trebuia să zici ^ nu /).

  [în timpul orei de franceză, madam cum o cheamă, aia de germană, intră vijelios în clasă]
  -Mă scuzaţi că vă deranjez. Cine este „Andi din Giuleşti”?

 2. @vene: sorry man, se mai întâmplă 😦 cu câte meciuri îţi eram dator? două, mai mult?

  @vene again: frumoasă idee, iar primele 1000 de beri pleacă în Giuleşti
  hai bre, nu tu ziceai că în limbajul natural „sau” înseamnă sau exclusiv?
  okay, duminica e luată, altcineva mai vrea altă zi? împreună putem face din zi noapte!

  @vcr: heh, ai grijă, metre, să nu te loveşti cu capul de tavan. mersi 🙂

  @vene: nu zice rău omul, poate A nu vrea să-i apară numele în aşa un spaţiu cu tavan roşu. A, ai legătura. şi on second thought (aşa se zicea? whateva) da, vreau o analiză de text.

 3. @mickey mouse :))
  M-ai prins la faza cu limbajul natural. Oricum, cred că Garman nu vrea ciocolată. Poate batoane cu proteine, şi ‘anticomcemţonale d-alea’.

 4. Lui vene şi lui răzvan: Am dat search după “sau” şi nu apare decât în paragraful dedicat mie. Dacă despre ăla e vorba (deşi mă îndoiesc) sunt de acord cu “sau” în ambele înţelesurii. Uneori ne certăm chiar şi de acord fiind; talentul meu, mai ales.

  tot lor: garman a plecat de mult şi de tot (aşa îmi pare mie, nu săriţi cu toporul)

  lui răzvan: tot eu, sper

 5. encoding fixed. damiane, opera 3.62 is not very well supported, sorry. că garman a plecat sau noi l-am lăsat sau cel mai probabil ambele, ceva s-a întâmplat, nu irecuperabil cred. pur şi simplu tăierea afişelor lui guţă cu cuţitul de salam e o chestie care nu moare.
  cât despre partea cu sau: mda, era patru noaptea, te înţeleg. era vorba de diferenţele şi asemănările între /, „sau” şi ^

 6. Băi n-aveam somn. Mă culc acuş. Spiritul lui Garman e într-adevăr viu, dar atât. Nu cred că poţi să-i faci cinste lui.

  despre „sau”:

  am înţeles că discutaţi despre sau vs. sau exclusiv, dar de fiecare dată aţi pomenit despre asta imediat după o replică despre Garman, ceea ce m-a tulburat (a propos, uite că şi eu am făcut la fel). Repet: noi )ne certăm) sau (suntem de acord) sau (ne certăm şi suntem de acord). S-a întâmplat fiecare dintre cele 3 situaţii, de acord cu ambele sensuri ale lui sau.

 7. nu era secret…dar nu vroiam sa ma dau mare ca stiu rezolvarea(prea multe integrame in loc de integrale la mate…)…si asta e ceva in conditiile in care unii nu stiu exact la cine se refera unele paragrafe…

 8. trebuie sa zic si ceva de supergarman (parca l-am vazut cu o pelerina visinie facuta dintr-un steag)…din pacate a decazut odata cu renuntarea la echipamentul de portar(am suferit cand am vazut asta…), s-a revitalizat odata cu propovaduirea rugby-ului…cismigiul i-a dedicat o peluza, noi sa facem mai mult pt cronicarul-martir care a scris despre monstrul din vianu si s-a luptat cu el…

 9. Iertată fie-mi mea culpa, hai mai bine fără program fix, duminică de duminică, cum ziceam.
  Vă mai amintiţi voi, oare, cum…
  lu’ Ţepelea i-am trimis… BAANI!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s