România – Italia 1-1

Hai că nu-i aşa rău. Poate că mergea şi mai mult, dar e scorul corect, judecând după joc. Dacă după Franţa mă lua somnul, ăsta a fost un meci mult mai văzubil şi suportabil, şi m-aş putea declara mulţumit de stilul şi atitudinea alor noştri. Sigur, în mare se joacă tot o sfeclă tactică, dar ce vroiaţi când e vorba de Italia? Cred că meciul cu Olanda o să ne mai dezgroape din punctul ăsta de vedere, dar trebuie să avem grijă să nu ne îngroape de tot. Avem şanse, doar că eu cred că vom avea o cu totul altă faţă, pentru că de data asta egalul nu mai e bun. Nu ştiu cum ar arăta echipa fără şapte fundaşi. De altfel, nu ştiu dacă se poate face o echipă a noastră fără şapte fundaşi, dar parcă reuşisem zilele astea.

Acum e acum. Dar indiferent ce s-ar întâmpla, naţionala e o echipă în care să ne putem simţi reprezentaţi şi de care să putem fi cu adevărat mândri. Şi se găsesc puţine astfel de lucruri în vremurile astea şi în ţara asta tulburată. Pe geamul meu răsună oamenii de pe la restaurantul de aproape şi în multe momente mă simt ca pe stadion. E un sentiment deosebit.

În plus, 1-0 pentru Olanda. Nu ştiu de ce se bucură ăştia ca disperaţii, pentru că mă îndoiesc că ne dau ei meciul. Şi nici n-avem nevoie de pomană.

Hai România!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s