Ce s-a întâmplat în timpul Bacului

În timpul Bacului au avut loc următoarele chestii:

 • Bacul, dar să trecem la lucruri mai importante
 • Am mâncat Bonibon, fraaateeee! Asta trebuie să fie realizarea anului, din moment ce nu mai văzusem Bonibon de muuultăăă vreme. Dacă găsesc şi sucuri de-alea triunghiulare şi Tropicana (sau erau una şi aceeaşi?) nu-mi mai trebuie facultate, nici nimic, se cheamă că mi-am împlinit toate visele, la revedere.
 • S-a terminat cu româna, for ever and ever. Phew. Acum pot să citesc liniştit.
 • A murit George Carlin. Tip amuzant şi care te pune pe gânduri, îmi pare rău că l-am descoperit cu adevărat abia acum. Uite o bucată despre dezastre naturale:
 • Un profesor s-a trezit că jumate din lucrările pe care le-a primit sunt la fel. Ori un acces brusc de ipocrizie, ori primul profesor corect din România. Sau dacă e să luăm o perspectivă mai naivă, poate e primul care s-a hotărât să vorbească despre cum stă treaba de fapt, dar normal că n-o să ajungă prea departe. Cică a cerut să-i dea lucrările ca să..(chiar, ca să ce?), şi bineînţeles nu le-a primit. Oricum, ei vor să copiezi şi tu vrei să copiezi, pur şi simplu aşa e construit totul. Introducerea spontaneităţii în învăţământul românesc ar fi un şoc total. Şi nici dom’profesor, adeptul viziunii „poezia spune asta pentru că EU zic că spune asta iar ce spui tu nu contează”, nu şi-o doreşte.
 • La Pro TV au dat o ştire despre un copil de 13 ani care şi-a decapitat mama. Alea de pe OTV erau mai realiste.
 • Mass-media a urmărit cu disperare cazul fetiţei de 10 ani care a rămas gravidă, fără pic de respect pentru o viaţă şi aşa distrusă.
 • Senatorii au dat o lege cum că 50% din ştiri să fie pozitive şi 50% negative, fără a anexa sistemul filozofic care să definească ce e bun şi ce e rău. Probabil au pornit de la ideea foarte nobilă de a ne scuti de ştiri ca cele de mai sus şi au ajuns…la mama naibii. Nu merge. Nu cred că va merge cu legi şi nu ştiu cum va merge altfel, în condiţiile în care majoritatea ţării pune semnul egal între informaţie şi babe violate+ştiri despre Paris Hilton. Iar cei care dau ştiri ca cele de mai sus s-au lansat în atacuri virulente împotriva legii, probabil loviţi de acelaşi val de ipocrizie ca dom’profesor. Puţin echilibru, băieţi? Nişte informaţii relevante, ceva, mai daţi şi voi cândva? Că eu încă aştept să văd o ştire la ştiri.
 • S-a terminat Euro, care a cam trecut pe lângă mine fără să văd prea mult, deci următoarea frază va fi un munte de generalizări pripite, dar corecte în spirit. Sunt OK cu victoria Spaniei, stilistic şi pentru spiritul jucăuş-artistic-de-alea, iar cei care au ţinut cu nemţii sunt rugaţi să-şi ia tancul şi să invadeze o ţară mică sau ce mai inspiră jocul ălora. There, asta ar fi trebuit să-mi pună în cap o treime de ţară.
 • Sportul a jucat primul amical, cu Rapid. Am avut 2-0 la pauză, au bătut 3-2. Am jucat în albastru. Naşpa. Echipamentul de rezervă negru a fost printre primele chestii care mi-au plăcut la echipa asta. În continuare jucăm în albastru. Naşpa.
 • S-a aproape dus şi Wimbledonul. Aceeaşi veche finală, Federer-Nadal, şi o mai veche aceeaşi veche finală, între surorile Williams. Deci nimic nou sub soare.
 • S-au stabilit orele la care se joacă partidele din primele două etape, iar liga în continuare îi faultează dur pe cei de la Antenă. Trăim în România, şi asta ocupă tot timpul, spaţiul şi energia. Sunt meciuri care încep la jumătatea celei de-a doua reprize din alte meciuri, e FUBAR. Un fel de grilă italiană trecută prin blender şi aruncată din lift de la etajul zece, că tot făcu Mitică analogia. Între timp, ăia anunţă că sunt în negocieri cu 7 comentatori dar nu s-au înţeles cu nimeni, iar eu mă întreb dacă măcar mişcarea asta o să mai ducă lumea pe stadioane.

Şi cam asta e. Ca să vedeţi că s-au mai întâmplat şi lucruri interesante în timpul Bacului.

Anunțuri

3 răspunsuri la „Ce s-a întâmplat în timpul Bacului

 1. OK, îmi cer scuze că mi-a luat așa mult să răspund, dar am vrut să mă mai documentez puțin pe net ca să fiu sigur că nu spun prostii și tot nu-s foarte sigur. Și îmi cer scuze dacă nu se mai găsește acum, au trecut totuși vreo opt luni.
  IGPR-ul e pe Ștefan cel Mare, aproape de circ, sau de stadion, sau de metrou (mă rog, pe o hartă toate arată aproape), uite aici mai exact: http://wikimapia.org/#lat=44.4536186&lon=26.1063373&z=18&l=0&m=a&v=2&search=inspectoratul%20general
  Lângă Inspectorat e o străduță, pe străduță e o alimentară și acolo am găsit eu Bonibon.
  Pe același site, un minimicromarket pe lângă stația de metrou Basarab în a cărui descriere scrie că au bonibon: http://wikimapia.org/#lat=44.4521558&lon=26.066874&z=18&l=0&m=a&v=2&search=bonibon . Tot de 8 luni descrierea.
  Mult succes îți urez 🙂 . Și vreeeaaau și eu

 2. Presupun k iti apare mailul meu nu?adauga-ma in lista de mess si vb acolo de boniboane 🙂 ms pt raspuns anyway 🙂 sper sa aj prin zona aia 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s