Vechituri la Sportul.

Că noutăţi nu le pot spune. Tocmai scrisesem o chestie uriaşă în care mă plâng că la Sportul a venit un antrenor de 26 de ani, după care am observat cuvântul „secund”. Dar totuşi, antrenor, fie şi secund, la 26 de ani? Îi cresc direct pe bancă?

Gabriel Manu îl cheamă şi a fost secundul lui Liviu Ciubotariu la Otopeni. În dulcele stil românesc, după ce echipa a promovat cu ei pe bancă au fost daţi afară, ba Ciobotariu a ajuns chiar în Liga a III-a, la Internaţional Piteşti.

M-am liniştit că n-avem principal de 26 de ani, dar mă nelinişteşte că îl avem tot pe Falub. Dacă nu-l aveam, mă plângeam că iar s-a schimbat, deh, nimic nu mă mulţumeşte. În general respect şi admir atitudinea de ardelean împăciuitor şi placid ca o oaie, dar nu e bine să fii oaie când ai de-a face cu o ditamai cireada de boi (sunt dur, dar să mor eu de-am văzut puţină voinţă tot sezonul)

Băjeţii au fost puţin în cantonament prin Poiană şi pleacă în Italia. Urmează un amical cu Reggiana (serie C2, adică a 4-a) miercuri şi un meci cu o echipă de tineret a Japoniei, ceva mai încolo.

Pare că n-avem nici un obiectiv. De ce să mai pui, că oricum am fi fost departe de el? În acest sezon, Sportul Studenţesc îşi propune să…existe. Hai, că poate asta ne iese. Dumnezeu cu mila.

Azi s-au stabilit seriile din B şi mâine (adică azi, la momentul în care citeşti asta) se trage şi programul. Două echipe din Ploieşti şi două din Bacău. În continuare, se cumpără şi se vând locuri ca la piaţă. Cică Lotus Băile Felix au căutat cu bestialitate un cumpărător de-a lungul verii şi au găsit pe Aerostar Bacău. Două deplasări în Bucureşti (Progresul, DInamo II), trei pe-aproape (Buftea, Chiajna, Snagov). Multe echipe din Moldova, concentrând foarte puţină valoare. Deplasări lungi şi picioare rupte, că aşa e-n viaţă (ăsta nu a fost un atac la adresa moldovenilor, doar la adresa non-talentului echipelor de pe-acolo jos-numite)

Seria I arată aşa:
Aerostar Bacău (a concesiat loc de la Lotus Felix), FCM Bacău, FC Botoşani, Forex Braşov, FC Dinamo II Bucureşti, FC Progresul Bucureşti, FC Sportul Studenţesc Bucureşti, CS Buftea (promovată la baraj), FCM Câmpina, Concordia Chiajna, Dunărea Giurgiu, Prefabricate 2005 Modelu, FC Ceahlăul Piatra-Neamţ (retrogradată din Liga I), CSM FC Ploieşti (promovată direct din Liga a III-a, seria a III-a), SC FC Petrolul Ploieşti, FC Snagov (promovată direct din Liga a III-a, seria a II-a), Cetatea Suceava (promovată direct din Liga a III-a, seria I), Delta Tulcea.

Haide Sportul!

Reclame

4 răspunsuri la „Vechituri la Sportul.

  1. Deci deci deci… CSM Ploieşti e echipa spiritului Petrolului? şi FC Petrolul Ploieşti e echipa lu’ Bercea? sau greşesc? investighez mai târziu, oricum buuuun…. o serie interesantă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s