Schimbări

Într-o bună zi cuvântul „ieftin” a fost înlocuit de „convenabil”, iar indicele de confort termic a luat locul umidităţii din aer.
Conceptele de unt şi margarină existau cândva separat şi erau bine mersi, fiecare cu fanii ei. Nu ca acum, când avem noua margarină cu unt cu margarină cu unt cu margarină. Maioneza se numea maioneză şi nu sos de maioneză. Incipitul se chema „început” pe vremea când nu existau profesori umflaţi de română care să urle „începutul nu e un concept”. Oamenii cădeau de la geam şi nu se precipitau. Se zice chiar că în vremurile alea pe MTV se putea găsi muzică.
Şi era mai bine. Numele pe care le aveau lucrurile corespundeau cu conţinutul, nu-i puţin. Între timp au venit toate aceste schimbări, dar eu nu am fost anunţat de ele şi nu m-a întrebat nimeni ce cred despre dânsele. Păi e frumos?
Voie bună!

Anunțuri

4 răspunsuri la „Schimbări

  1. basically, am zis ca emisiunile cu pustani fitosi care ne arata cat sunt de fitosi incep sa ocupe un rol din ce in ce mai umflat in grila acelui canal, therefore leveraging bleeding edge revenue streams and forgetting all about its humble beginnings. E bine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s