Ce căutaţi voi

Ştiu că n-ar trebui să promovez momentele astea, dar hai, o dată, că nu mă pot abţine, mai ales că momentul m-a făcut să exclam că există dreptate (sigur că e o făcătură şi sigur că nu mai merită nici o discuţie,deci să le oprim înainte să le începem, dar totuşi rămânem cu Diaconescu la fel de aproape de un tomberon pe cât ar merita):

Sigur, asta n-are legătură cu titlul, dar nici nu mă puteam abţine. Sau poate că asta căutaţi, voi, vizitatorii ajunşi pe aici dinspre google, caz în care…naşpa.

În al doilea rând, aş vrea să remarc, vizavi de România faţă în faţă cu problemele financiare, că zilele astea am ieşit de la metrou, am dat să traversez spre casă şi prin faţa ochilor mei, în contrast total cu tot decorul sărăcăcios, iernatic şi uşor mizer al parcului, bulevardului şi împrejurimilor a trecut o ditai limuzina albă. Bineînţeles, umflaţii rămân umflaţi.

Hai să ne îndreptăm şi spre ceva mai apropiat de titlu. E trendy ca din când în când lumea să mai pună pe blog chestiile pe care le-au căutat oamenii pe google ca să ajungă la respectivul blog. E o practică un pic prea trendy şi nu chiar demnă de interesul care i se acordă şi în plus publicul meu pare să fie predominant format din 3.14 oameni cu care mă ştiu şi în persoană, cu cei care vin de pe Google plecând înapoi spre Google. Deci o să fac chestia asta doar o dată pe an. Oricum, chestii mai amuzante/dubioase se găsesc pe acolo.

Şi uite un top 10 al căutărilor, care mă face să mă simt comparabil în valoare şi conţinut ziarului Cancan:

kinder felie de lapte
sfarsit de liceu
cantecul monstrului din loch ness de edwin morgan
cantecul monstrului din loch ness
zeita fortuna
grasane
saorma
ilarie voronca
cornel jurca
felie de lapte

Mda. Deci probabil că nu doar mie mi se pare că sună aiurea „kinder felie de lapte”. De asemeni, înţeleg că din ce în ce mai mult Cântecul monstrului din Loch Ness capătă un rol important în manuale. Judecând după un comentariu de pe-aici, înţeleg că profesorii îi pun pe copii să facă nişte comentarii în stilul tradiţional, probabil înainte, după sau în timp ce le spun că uite, nu puteţi comenta, ce poezie e asta, bătaia asta de joc. Ca un profesor de-al meu din generală care spunea că SF-ul nu e proză  pentru că nu prea are momentele subiectului. Grmf. Părerea mea rămâne: hai să ne mai şi jucăm. Poate că asta vrea şi Edwin Morgan acolo, poate că-i mai mult. Blm plm!

Ah, şi tre să pun mâna pe nişte poezie de Voronca şi să citesc. Ştie careva pe unde găsesc? Să nu uităm partea cu sfârşit de liceu. Mi-e dor de voi, breilor, n-o zic de complezenţă. Pe când o bere, o sarma, ceva?

De asemeni, chestii random. Într-o zi, cineva a căutat cu bestialitate de ce tin cu sportul studentesc. Nu stiu de tine, dar te poţi aştepta la ceva legat de mine în sensul ăsta. Într-un viitor. Să sperăm apropiat.

Remarcăm, de asemeni, te urasc in toate limbile. Da, pare că eu aş şti, dar n-am studiat problema. Poate ar trebui să-mi fac un obiectiv din a putea spune te urăsc în toate limbile, dar parcă mai curând aş învăţa direct înjurături. Ştiţi, există site-uri bune în sensul ăsta.

Iar patru oameni care au căutat esenţa vieţii au ajuns la şaorma. Nu-s mulţi, dar puţini sunt cei ce pot înţelege cu adevărat. My work here is done.

toate jocurile din toate tarile. N-am.

poezii pentru morti de 6 saptamani. Deja nu mai e amuzant. Dar de ce, Doamne, de ce îi trimite Google la mine?

posta chiajna. Deci de ce îi trimite la mine?

despre bonibon. Ar putea fi un titlu de Pleşu. Eu unul cred că Bonibonul se descrie şi defineşte singur. Bonibonul e Bonibon. Trebuie să simţi.

ana blandiana naste batrani. Mă îndoiesc.

ar fi trebuit sa fii nichita.  Mulţumesc, mulţumesc, hai să nu exagerăm.

aratul =. ARÁT1 s.n. Acţiunea de a ara; arătură. – V. ara.

joc pacmanic. Poate Pacman?

Şi să nu uităm ceva mai vechiul poze cu injuraturi, ceea ce în continuare nu reuşesc să vizualizez.

Şi cam asta ar fi. Remarc că în continuare am scris cam puţin, de bine ce am zis că încerc mai mult şi mai e un vraf de cărţi care aşteaptă să fie cronicizate şi câteva idei care plutesc pe-aici. Şi vine sesiunea peste mine, dar mă rog, şi în timpul Bacului îmi mai găseam câte o zi când să mă uit la Carlin şi să citesc despre conspiraţii cu OZN-uri toată ziua (nu cârcotiţi, mă destresau, acum doar mă stresează). Deci se poate să mai scriu şi în timpul. Mă rog, vedem. Noapte bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s