Sportul Studențesc – Dunărea Giurgiu 1-2

O să picăm. Ne scufundăm și nu ne oprește nimic. Acum o săptămână a măturat pe jos cu noi Cetatea Suceava, care nu mai câștigase un meci de o jumătate de an. Acum ne-a bătut Dunărea Giurgiu, care era sub noi, dar îi trece, încet, încet.

Prima repriză anostissimă și de-o parte și de alta. Nae s-a rupt foarte repede, prin minutul 10, când de-abia ajunsesem la stadion (lene, culcat târziu, amintit în ultima clipă că tre să bărbierit). Și cam atât. Din prima repriză a stralucit în întuneric Curelea, cu varii chifle și preluări ratate plus alergat cu încetinitorul după minge. Arbitru a fost ăla cu bricheta, dar nu m-aș plânge prea tare, doar în repriza a doua un tușier n-a văzut un corner care se vedea și de pe lună. Dar cred că a fost mai mult prostie decât reavoință.

Pauza a fost unul din acele momente de basm, când ploaia se întețește pentru început și se oprește taman când ies echipele de la vestiare. Încă un minut, mai iese și soarele și vine și un gol. Centrare de pe stânga, mingea zboară pe deasupra lui Truță (a intrat la pauză, dar din păcate Curelea și banderola lui au rămas pe teren), iar Lung trimite cu capul din marginea careului dintr-un unghi îngust. Și intră. 1-0.

După asta nu știu dacă a mai venit vreun șut pe poartă. Curelea la un moment dat. Da, a lovit mingea. Cu capul. Și s-a și dus spre poartă. Cu forța unei pase. Câteva alte tentative au mai venit pe final, dar zbateri aiurea. Ah, și două goluri pentru Giurgiu, golurile care vin firesc atunci când după ce faci 1-0 nu mai joci nimic. Și la noi multe acțiuni pe tiparul ăsta:

Și fluier final, 2-1. Opt puncte pare că am mai avea până la linie și se strânge lațul într-un mare fel. Frumoasă galeria celor de la Giurgiu. Frumoasă, curată, i-au încurajat de la cap la coadă, erau toți în albastru (deși echipa era în roșu și negru. WTF?), aveau steaguri fiecare și coregrafia aferentă, ce mai, respect.

Bine, demisia, demisia, dar cine să-și dea demisia? Ar trebui cam toți.

Haide Sportul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s