Sportul Studențesc – CS Buftea 6-1

Vezi, mă, ce echipă bună e Sportul? Să nu mai ții cu Steaua

Un nene către un copilaș, pe la Crângași, după meci

Uau! Uau, uau, uau! Am câștigat un meci! Cam era vremea.

Subsemnatul, în caracteristica și colosala-i lene și somnolență, a ajuns cam pe la jumătatea primei reprize. Era 1-0 pentru ei, după o fază cu vreo două chifle, am aflat. Sună cunoscut. Și eram în zece, după un roșu pentru Postolache, ceea ce sună dezamăgitor de cunoscut. În toată repriza au avut o fază, cu un jucător scăpat spre poartă, dar o ieșire bună a lui…Sorin Popescu (credem), titular din nou după o mie de ani. Noi în față, nu că s-ar fi legat mare lucru. O ocazie notabilă, la care portarul lor a ieșit să degajeze, mingea a ajuns la unul de-ai noștri care a dat-o peste el, un fundaș a scos de pe linia porții, șut, portarul se întinde și deviază în bară.

De notat și un henț în careu al negraciului de la Buftea. Și ne-am egalitarizatuit numeric în momentul când la un brânci mai serios un fundaș al oaspeților a luat al doilea galben. Hai să ne facem și momentul video, ținând cont că toate golurile au fost spre peluza opusă, deci momente video cu dânsele din părți:

Și după pauză a început să mai meargă treaba. Ne-am pus pe atacat de la început și după câteva minute vine o centrare în careu, o mică buluceală pe-acolo ca la Unirii la ora de vârf și Kiki Irimia vine și face 1-1. A intrat Mandinga și treaba s-a simțit, omul ară bine pe partea dreaptă și are niște centrări delicioase (asta și o tentativă de lob total exagerată, dar era pe la 4-1, deci i se iartă). O centrare servită perfect lui Curelea l-a lăsat cu poarta golașă și, atenție mare, Curelea a dat gol. În poarta adversarului.

It was downhill from there. Corner, șut Lung, 3-1. Câteva mingi în față ale lor, cam fâsâite, la un moment dat Popescu iese și urlă „Eeeuu” cu o poftă cum n-am mai văzut de mult. Inimaginabilul se întâmplă, un avion și o turmă de porci zboară deasupra stadionului, pentru că la un corner Curelea reușește să lovească mingea cu capul zdravăn și să facă 4-1. Deci asta exersa tot sezonul. Corner, cap Patriche, 5-1. Încă nu-i bine, ultimul meci pe care îl câștigasem era tot cu 5-1 și uite că nu ne-a ajutat, ar mai merge unul. Intră Fărcășanu în locul lui Patriche. Ferfelea pornește o cursă pe stânga, trece de vreo doi oameni, centrează și Fărcășanu dă primul lui gol, la meciul de debut. Game, set, meci. Cinste lor, cinste lor, cinste lor, studenților.

Băjeții s-au mișcat bine, să vedem cât o să țină. Haide Sportul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s