O seară liniștită în Europa

Aș fi vrut, poate, să spun niște cuvinte despre Timișoara, dar a fost un meci calm ticăind spre un rezultat previzibil. Mi-a sărit în ochi doar acel șut al lui Marica din finalul primei reprize.

Acum sunt puțin ocupat să mă zgârii pe ochi pentru că nici nu m-am gândit serios să merg la Brănești, pentru meciul de cupă al Sportului. Care cică a fost un fel de meciul cu Modelu din cupă de anul trecut: de la agonie la extaz și înapoi, terminat cu penaltyuri și câștigat, 7-6, de Sportul. Phew.

Să ne mai alungăm puțin plictiseala aruncând o privire pe scorurile din seara asta. Neah, nimic atractiv, în afară poate de foartestrâmtimea scorului de la Fiorentina-Sporting. Rămânem cu semi-surpriza de ieri, când Debrecen a ajuns în grupe. Românașii s-au chinuit câteva sezoane, după care a venit Platini și a schimbat calificările, iar Ungaria a dus o echipă în grupe cât mai duh. L-am prins pe Cosmin Băleanu la radio spunând că televiziunea din Ungaria își blestemă zilele pentru că nu se așteptau să fie cazul să producă un meci, vroiau și ei să dea pe Barca și Liverpool. Și un interviu cu Ciprian Marica, mulțumind comentatorilor. Și alte cuvinte standard, am întâlnit acum o echipă mult mai organizată.

Dublă care ne redă imaginea asupra distanței dintre noi și ei. Stuttgart vine și mucifică una din noile echipe cu pretenții din România. Nu, nu cu 4-0, tocmai, ca o pisică cu șoarecele. Apoi aflăm că Stuttgart va fi în urna a treia la tragere. Urziceni, desigur, a patra, singura echipă mai fără coeficient din toată tragerea fiind Debrecen. Conform asta, dar e scrisă înainte de meciurile de acum.

O seară nemțească și o competiție foarte nemțească, în sensul că totul a ieșit conform modelului. Mai puțin Debrecen. Voie bună!

Un răspuns la „O seară liniștită în Europa

  1. Pingback: Razvan (eubatcampii) 's status on Wednesday, 26-Aug-09 21:07:13 UTC - Identi.ca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s