Turul Covrigăriilor: 2 down, 2 to go

Să consfințim și încheierea celei de-a doua etape din Turul Covrigăriilor, începută tot pe la 12:00 și terminată tot pe la 15:30, o constanță și o precizie care depășesc televiziunile ce produc Liga Campionilor. Suntem buni.

Caravana a pornit în mahalaua Oborului și a continuat spre alte mahalale ultracentrale, cum ar fi Parcul Ioanid, strada Viitorului, intrarea Depoului sau Piața Romană. S-a trecut pe lângă peisaje de un pitoresc deosebit și nu s-a putut ciordi o plăcuță cu un nume de stradă spre a fi oferită ca premiu pentru că era păzită cu atenție de dorelii ce dădeau găuri în stradă. Gurile rele spun că o reparau. Dorelii și-au arătat avansul tehnologic printr-un tub de-ăla cu gaz sau ce era care avea un număr de înmatriculare (de Prahova) și un semn la o poartă, în care enumerarea reda perfect sentimentul poetic: „Garaj, garaj, garaj, garaj,…”

Am fost mucificat în cățărarea zilei. Lupta la vârf este încă strânsă, dar cei doi covrigieri din față au dislocat restul plutonului. Acesta a declarat în exclusivitate pentru noi: „Au!” Majoritatea specialiștilor consideră ziua următoare decisivă, în principal pentru că s-au săturat să vadă diferențe mici și un traseu așa ușor de negociat cu burta. Cei mai realiști sunt însă convinși că ultimele atacuri vor veni în etapa finală, pe Champs Blănari.

Turul ia o pauză de o zi pentru a trece munții, după care caravana revine vineri, la 11:30, la metrou Crângași.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s