Un nouă meta-însemnare neinteresantă și un sfert de impresie despre Windows 7

Iată, dragii moșului, acum am și hardware pe care să mă desfășor, după câteva luni în care am avut mai cu întreruperi sau am scris de pe mobil (de două ori, dintre care una ca să scriu că am scris de pe mobil).

Marchez intrarea într-o nouă eră cu o nouă temă, cu rugămintea ca persoanele care întâmplător citesc această chestie și își așteaptă cărțile de Sorescu înapoi să mai aibă puțină milă de mine (hai, luni, da? Sau se poate luni o tranșă și după o săptămână alta?) și cu speranța că în 2010 voi termina articolul cu impresii despre Animest 2009 și poate îl voi începe pe cel pe 2010, precum și cu obiectivul declarat de a ajunge la mai multe însemnări decât meta-însemnări (noroc că încep meciurile, pe 27).

Mai notez că Windows 7 este, din multe spre toate pedeveurile, un produs reușit. Nu că nu ar avea și părți care-s mai mult luciu decât funcție, dar senzația overall e că funcționalitate există, lucrurile se mișcă și încă bine și încă într-o prezentare destul de atractivă. And I don’t even like the guys. Impresia ar putea fi accentuată de faptul că am trecut de la un hardware dinaintea erei noastre la ceva mai decent și recent și totul, dar absolut totul, zbârnăie în comparație.  Whatever. Doar îmi trebuie o chestie care să ruleze FIFA.

Dar faptul că licența de 7 implică și o mașină virtuală cu un exemplar din XP de-a moaca e totuși de foarte apreciat. Cum puțin frustrant e faptul că varii produse de la firma Oracle nu vor să se instaleze sub dânsul, ocazie cu care salutăm firma Oracle, o felicităm pentru bugetul de sponsorizări baban care face ca toate instituțiile de învățământ din univers să predea SQL prin mijlocul produselor sus-numite și o întrebăm de ce ne dorește codul poștal pentru a ne lăsa să descărcăm ceva.

3 răspunsuri la „Un nouă meta-însemnare neinteresantă și un sfert de impresie despre Windows 7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s