Cu teatrul în parc

Cine s-a plimbat prin cel mai supercalifragilstic parc din București și, cu adevărat, din lume, IOR, în ultimele zile s-ar putea să fi remarcat că lângă o terasă (veche) în locul unui loc de joacă prin țopăit (vechi) a apărut o chestie albastră și foarte mare, vizibilă de la oarece distanță, ceva între cort și căsuță.

Apropiindu-ne de dânsa, am putea observa (cu mare vigilență) o listă de reprezentații care se întinde pe întreaga lună ale Teatrului Metropolis. Un teatru, în principiu, foarte interesant, cel mai tânăr, unul care și-a asumat o anumită misiune de apropiere de tineret (parcă) altfel nu prea populară printre celelalte, condus de domnul George Ivașcu. Amu, n-am memorat lista, nici n-am cercetat prea atent, dar după descrierea lor sunt două piese propuse, două comedii. Cred că e de la ora 19 zilnic și bănuiesc că pentru varietate se alternează, o zi una, o zi alta. Dar cine vrea să fie sigur ar face bine să-și planifice o plimbare pe lângă listă. Bilete sunt 10,60 lei. Cred că e o valoare la care au ajuns după majorarea TVA-ului. Tot de pe pagina lor citire:

Condiţii excelente de spectacol în cea mai noua şi modernǎ locaţie de teatru mobil din Romania!
Aer condiţionat!

Uraa! Spectacolele încep vineri, 2 iulie, adică azi, pentru cei mai rapizi dintre cititori. Also, diminețile la 10, teatru pentru copii de la Țăndărică.

Voie bună!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s