Dinamo – Sportul Studentesc 5-3

A trecut o saptamana, nu prea e loc de o cronica de tehnici si fapte. Oricum cred ca ma voi indeparta si mai mult de asa ceva. Prosport, gsp, etc. o fac mai bine. Deci, cronica de atmosfera sa fie.

Vreau sa incep prin a multumi jandarmeriei romane, verificatoarea de bannere, notatoarea de buletine, confiscatoarea de goarne cat claxonul de bicicleta pe motiv ca astea sunt vuvuzele domle, montatoarea de tarcuri in jurul galeriei oaspete. 3 garduri ma separau de huliganii Cristea si Torje, creand o stare de totala siguranta.

Mai apoi, vreau sa rad de Dinamo pentru ca intre scaune cresc plante si pana la gazon sunt kilometri din peluza, de-ti trebuie binoclu. Si sa-i felicit pentru cismele, excelent plasate, si pentru devotamentul (nu cuvintele de 4 litere) PCH.

Apoi sa zic si de meci. Lor le-a declansat caderea, sper ca pe noi sa ne duca in sus. Simt ca baietii si-au mai dat drumul la joc si au vazut ca nu-i asa mare distanta pana la performanta. Practic in cateva minute am ajuns la 2-3 de la un joc dominat autoritar de gazde ce risca sa devina un cosmar. Cateva minute de indrazneala, atata trebuie in fotbal.

Cealalta lectie era aia stiuta, ca suntem foarte aerieni in aparare. Plus neinspiratia lui Popescu plus un adversar destul de viclean, vezi penaltyul, adevarata lectie de cum sa cazi. Poate era bine sa cumparam 2 fundasi, dar…

In final, vreau sa intreb de ce naibii o fi asa utopic sa mearga transportul in comun pana la 00:00 inclusiv.

A fost o partida frumoasa intr-o seara frumoasa. Echipele nu au castigat prea mult, noi am castigat

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s